TRAPEZOIDPROFILBLAD T153

T153 trapetsformad plåt har ett mycket brett användningsområde. Ett brett utbud av färger och ytbehandlingar finns tillgängliga, inklusive träliknande. Möjligheten att anpassa storleken på plåten till projektet minskar slöseriet och påverkar ekonomin i utförandet. Lämplig för garageportar, containrar, staket, maskering av skadade fasadelement, skjul, garage, fasader.

Teknisk specifikation

Effektiv bredd: 950 mm
Total bredd: ~994 mm
Max. rekommenderad plåt längd: 14 000 mm
Plåttjocklek: 0,70-1,50 mm
Profilhöjd: 134 mm

spec-T350-950

LADDA UPP DOKUMENT

BELÄGGNINGAR OCH FÄRGER

INTERIOR

Beläggningen är belagd med ett 15 μm polyesterskikt med slät och halvmatt yta. Tack vare den optimerade tjockleken på den organiska beläggningen är den främst avsedd för inomhusbruk och för byggnadsdelar som inte är direkt utsatta för väder och vind (RA2), vilket ger rätt styrka i förhållande till kostnad och visuell effekt.

TILLBEHÖR

SKRUVAR
SKRUVAR

Zinkbeläggningens tjocklek, Farmer’s Screw’s bricka och EPDM-paketet, som är motståndskraftigt mot växlande väderförhållanden och UV-strålning, är de utmärkande egenskaperna som gör våra plåt- och fästsystem till en sammanhängande helhet. Utöver standardsortimentet av fästelement kan vi erbjuda praktiskt taget vilken lösning som helst.

AVLOPPSRÖR
AVLOPPSRÖR

Användningen av ett lämpligt avloppssystem säkerställer en effektiv dränering av vatten från takbeläggningen, vilket är viktigt för dess hållbarhet och funktionalitet. Den skyddar också byggnadens fasad från fuktskador.

GALVANISERADE PLÅTAR
GALVANISERADE PLÅTAR

Vi levererar bearbetat stålmaterial som används i ett brett utbud av produkter.

ELEMENT FÖR TAKBEKLÄDNAD
ELEMENT FÖR TAKBEKLÄDNAD

Takpannor och beslag är en väsentlig del av varje korrekt konstruerat tak. De skyddar mot onödiga vatten och ger taket ett estetiskt utseende.

Vi optimerar och förbereder det bästa erbjudandet för dig!

SKICKA FÖRFRÅGAN