TRAPEZOIDPROFILBLAD T60

T60 trapetsformad plåt har ett mycket brett användningsområde. Ett brett utbud av färger och ytbehandlingar finns tillgängliga, inklusive träliknande. Möjligheten att anpassa storleken på plåten till projektet minskar slöseriet och påverkar ekonomin i utförandet. Lämplig för garageportar, containrar, staket, maskering av skadade fasadelement, skjul, garage, fasader.

Teknisk specifikation

Effektiv bredd: 1002 mm
Total bredd: ~1040 mm
Max. rekommenderad plåt längd: 14 000 mm
Plåttjocklek: 0,60-1,25 mm
Profilhöjd: 61 mm

spec-T55

LADDA UPP DOKUMENT

BELÄGGNINGAR OCH FÄRGER

POLIESTER

Det är en grundläggande, klassisk organisk beläggning med en tjocklek på 25 μm. Den jämna, släta ytan kan fås i glansig eller metallisk version, beroende på kundens önskemål. Materialet har ett brett användningsområde tack vare sina höga korrosions- och UV-beständighet (RC3/RUV2). Beläggningen finns i ett stort antal färger som beskrivs med hjälp av den universella RAL-mönsterboken.

INTERIOR

Beläggningen är belagd med ett 15 μm polyesterskikt med slät och halvmatt yta. Tack vare den optimerade tjockleken på den organiska beläggningen är den främst avsedd för inomhusbruk och för byggnadsdelar som inte är direkt utsatta för väder och vind (RA2), vilket ger rätt styrka i förhållande till kostnad och visuell effekt.

ZINC

Plåtar med 200 g/m2 och 275 g/m2 är varmförzinkade på båda sidor i kontinuerlig process som skyddar stålkärnan mot korrosion (RC2). Deras yta kan ha en ”blomma” (i två olika former) som varierar och ger ett grov effekt, eller inte. Versionen utan en” blomma ” kännetecknas av en slät och homogen yta som uppfyller de högsta estetiska kraven.

aluzinc

Det är en stålplåt belagd på båda sidor med en aluminium-zink-legering, liknande varmförzinkningsprocessen, med en tjocklek på 150 g/m2. Tack vare denna lösning uppfyller den de strängaste kraven på plåtbeständighet mot atmosfärisk korrosion och korrosion i våta miljöer (RC2). Den har en extra skyddande Easyfilm® polymerbeläggning, som också skyddar stålkanterna i rullarna och förbättrar ytans estetik.

TILLBEHÖR

SKRUVAR
SKRUVAR

Zinkbeläggningens tjocklek, Farmer’s Screw’s bricka och EPDM-paketet, som är motståndskraftigt mot växlande väderförhållanden och UV-strålning, är de utmärkande egenskaperna som gör våra plåt- och fästsystem till en sammanhängande helhet. Utöver standardsortimentet av fästelement kan vi erbjuda praktiskt taget vilken lösning som helst.

AVLOPPSRÖR
AVLOPPSRÖR

Användningen av ett lämpligt avloppssystem säkerställer en effektiv dränering av vatten från takbeläggningen, vilket är viktigt för dess hållbarhet och funktionalitet. Den skyddar också byggnadens fasad från fuktskador.

GALVANISERADE PLÅTAR
GALVANISERADE PLÅTAR

Vi levererar bearbetat stålmaterial som används i ett brett utbud av produkter.

ELEMENT FÖR TAKBEKLÄDNAD
ELEMENT FÖR TAKBEKLÄDNAD

Takpannor och beslag är en väsentlig del av varje korrekt konstruerat tak. De skyddar mot onödiga vatten och ger taket ett estetiskt utseende.

Vi optimerar och förbereder det bästa erbjudandet för dig!

SKICKA FÖRFRÅGAN