Vill ni ha mer information?

Kontakta oss
tfn.: +468 446 888 78 eller lämna in business-förfrågan online.

KONTAKT OSS

MODULÄR TAKPANEL FIT

FIT:s modulära takpanel – även om den använder moderna lösningar är den en hyllning till historien. Utseende påminner om de klassiska tak för många år sedan, där plåtar, liksom FIT-panelerna, sammanfogades vertikalt och växelvis för att skapa en unik visuell effekt. Dessutom skapar låsmetoden en visuell effekt som liknar en traditionell falsfog.

Modernitet, effektivitet, funktionalitet

Panelens modularitet har många fördelar – den påskyndar monteringen avsevärt, underlättar transporten och de patenterade anslutningssystemen förenklar hela installationsprocessen. En ytterligare fördel är den visuella effekten som gäller för traditionell takläggning.

fit-modulowosc
fit-micro-rib

Perfekt sofistikering som återspeglas i hög estetik

Slät yta eller utrustad med MICRO RIB längsgående profilering på hela panelens yta, vilket minskar eventuella krusningseffekter.

Ytterligare skydd mot växlande väderförhållanden

Ett speciellt tätningsmedel pressas in i plåtens veck under tillverkningsfasen. Det kännetecknas av hög flexibilitet och motståndskraft mot växlande väderförhållanden.

fit-seal-protect
fit-bend-lock

Den senaste tekniken för ett perfekt tak

En teknisk lösning för att fälla panelen vid takfoten för att dölja och skydda den skurna kanten och undvika behovet av skruvar. Dessutom är det nedre BEND LOCK-vecket skuret i en vinkel, vilket gör det lättare att flytta och koppla ihop panelerna i hela deras längd.

Blad passar ihop som aldrig förr

Den patenterade metoden går ut på att skära ett hörn i relief så att de tre skikten av plåt inte överlappar varandra vid skarven. Dessutom gör den speciellt formade profilen på ändribborna att plåtarna passar perfekt utan synliga längsgående skarvar.

fit-easy-link

Teknisk specifikation

Namn: FIT L / FIT S
Höjd: 22 mm / 22 mm
Effektiv bredd: 527 mm / 527 mm
Total bredd: 558 mm / 558 mm
Plåt tjocklek: 0,5 mm / 0,5 mm
Plåt längd: 2040 mm / 1020 mm
Effektiv plåt längd: 2010 mm / 990 mm
Längden på formen när plåten delas: 30mm / 30mm
Antal plåtar per pall: 32 sty. / 32 sty.
Takets lutning: > 9°

fit-spec

BELÄGGNINGAR OCH FÄRGER

HERCULIT

Det är en beläggning som utvecklats i nära samarbete med ledande lacktillverkare vid de bästa stålverken i Europa. Många års forskning om de beläggningarna som hittills använts och kontinuerlig forskning om våra kunders behov, med särskilt fokus på takläggarnas behov, har gjort det möjligt för oss att kombinera många olika fördelar i en och samma produkt. HERCULIT [HC] är en 35 μm tjock polyuretanhärdad polyester med hög motståndskraft mot alla typer av mekaniska skador och tillförlitlig korrosions- och UV-beständighet (RC4/RUV4).

ULTIMAT

35 μm tjock beläggning med mycket hög korrosions- och UV-beständighet (RC4/RUV4). Dess visuella kännetecken är den granulära strukturen. Inspirerad av naturen är den fri från krom och tungmetaller och som en miljövänlig produkt är den minst 80 % återvinningsbar. Plåt som är belagd med en flexibel ULTIMAT [UTK]-beläggning kan profileras vid extremt låga temperaturer, vilket gör att den kan monteras i nästan alla väderförhållanden.

Vi optimerar och förbereder det bästa erbjudandet för dig!

SKICKA FÖRFRÅGAN