Vill ni ha mer information?

Kontakta oss
tfn.: +468 446 888 78 eller lämna in business-förfrågan online.

KONTAKT OSS

TAKPANEL ZIPP

ZIPP-takpaneler har många fördelar, men de viktigaste är enkel och snabb installation. Utseendet påminner om klassiska takpaneler, men den breda profilen ger en extra bred täckning, vilket innebär att takläggning tar mycket mindre tid än med traditionella takpaneler.

Ekonomisk

Den dubbla bredden jämfört med vanliga takpaneler gör det möjligt att optimera kostnaderna för takbeläggning.

ekonomy-profil
ZIPP-bend-lock

Bend Lock

En speciell panelkant i takfoten döljer och skyddar snittkanten och eliminerar behovet av skruvar.

Profilering

Den längsgående mikroprofileringen av plåtytan minskar risken för att den plana delen av panelen ska vågorna.

zipp-micro-rib

Teknisk specifikation

Effektiv bredd: 1065 mm
Total bredd: 1102 mm
Plåt tjocklek: 0,5 – 0,7 mm
Panelhöjd: 25 mm
Panellängd: min. 1000 mm / max. 10 000 mm
Takets lutning: > 9°

spec-zipp

BELÄGGNINGAR OCH FÄRGER

HERCULIT

Det är en beläggning som utvecklats i nära samarbete med ledande lacktillverkare vid de bästa stålverken i Europa. Många års forskning om de beläggningarna som hittills använts och kontinuerlig forskning om våra kunders behov, med särskilt fokus på takläggarnas behov, har gjort det möjligt för oss att kombinera många olika fördelar i en och samma produkt. HERCULIT [HC] är en 35 μm tjock polyuretanhärdad polyester med hög motståndskraft mot alla typer av mekaniska skador och tillförlitlig korrosions- och UV-beständighet (RC4/RUV4).

ULTIMAT

35 μm tjock beläggning med mycket hög korrosions- och UV-beständighet (RC4/RUV4). Dess visuella kännetecken är den granulära strukturen. Inspirerad av naturen är den fri från krom och tungmetaller och som en miljövänlig produkt är den minst 80 % återvinningsbar. Plåt som är belagd med en flexibel ULTIMAT [UTK]-beläggning kan profileras vid extremt låga temperaturer, vilket gör att den kan monteras i nästan alla väderförhållanden.

POLIESTER

Det är en grundläggande, klassisk organisk beläggning med en tjocklek på 25 μm. Den jämna, släta ytan kan fås i glansig eller metallisk version, beroende på kundens önskemål. Materialet har ett brett användningsområde tack vare sina höga korrosions- och UV-beständighet (RC3/RUV2). Beläggningen finns i ett stort antal färger som beskrivs med hjälp av den universella RAL-mönsterboken.

POLIESTER

En tjock (35 μm) organisk beläggning med en intressant, kristallin struktur som påminner om tjockt applicerat färg är den perfekta takgarantin för många år. Kärnan är av stål beläggning med en zink- och magnesiumlegering för förbättrat korrosionsskydd. Resultatet är en betydande ökning av motståndskraften mot vit och röd korrosion i RC3-miljöer.

POLIESTER

Plåtar med 200 g/m2 och 275 g/m2 är varmförzinkade på båda sidor i kontinuerlig process som skyddar stålkärnan mot korrosion (RC2). Deras yta kan ha en ”blomma” (i två olika former) som varierar och ger ett grov effekt, eller inte. Versionen utan en” blomma ” kännetecknas av en slät och homogen yta som uppfyller de högsta estetiska kraven.

Vi optimerar och förbereder det bästa erbjudandet för dig!

SKICKA FÖRFRÅGAN