FASADKASSETTER SKRIN

SKRINs fasadkassetter är produkter som tack vare sina mångsidighet används allmänt inom byggbranschen. De fungerar bra som fasadbeklädnad för både nya och moderniserade byggnader. De kan användas för att begränsa mindre byggnader, t.ex. garage, skjul eller enfamiljshus, samt stora fasader för kontor, kommersiella byggnader, uthus eller flerfamiljshus.

SKRIN fasadkassetter kan monteras både horisontellt och vertikalt. I enlighet med investerarnas förväntningar används olika skyddande beläggningar, beroende på korrosionsklass, som finns i ett stort antal färger.

Icke-standardiserade element kan tillverkas.

SKRIN-kassetter ger en estetisk och hållbar fasadfinish. De kan användas för hela byggnaden eller för specifika delar, t.ex. fasader eller kontorsutrymmen. Att särskilja formen och ytbehandlingen av enskilda delar av en fasad är en vanlig lösning i modernt byggande.

För sådana projekt är fasadkassetter det idealiska valet tack vare det breda färgutbudet och de flexibla storlekarna.

Teknisk ritning:

[1] stålfoder
[2] mineralull för värmeisolering
[3] 20/50 P01 mellanprofil
[4] ventilationsmembran
[5] stödpelare
[6] tätning
[7] fästning (plugg eller skruv)
[8] 20/90 P03 grundprofil
[9] skruv
[10] skruv
[11] SKRIN-placeringskassett

skrin

Fördelen med väggar byggda med SKRIN fasadkassetter [1] [2] [3] [4] [5] [6] är att de är snabba och enkla att montera. De kan användas på vilken vägg som helst eftersom de hängs upp på en underkonstruktion som är stålgaller av grundläggande P03 20/90-profiler. SKRIN-kassetterna är monterade på den genom hål för att kompensera för spänningar. Eftersom de grundläggande P03 20/90-profilerna utgör grunden för att sammanfoga panelerna vertikalt tillverkas de i samma färg som panelerna, vilket ger en homogen yteffekt.

För ytterligare styvhet används mellanprofiler P01 20/50. Panelerna ansluts horisontellt med hjälp av ett lås, tack vare panelernas motsvarande profilerade över- och underkanter.

[1] tegelvägg.
[2] stålskruv.
[3] vertikalt monteringsgaller av profiler.
[4] mineralull för värmeisolering.
[5] vind ogenomtränglig folie.
[6] SKRIN fasadkassett.

skrin1

Teknisk specifikation

Bredd A1 min./max. – horisontell installation 300/3000 mm
Höjd B1 min./max. – horisontell installation 300/800 mm
BREDD A1 min./max. – vertikal installation 300/3000 mm
HÖJD B1 min./max. – vertikal installation 300/1000 mm
Tjocklek – C1 30 mm
Anslutningsbredd – horisontell/vertikal 25/25 mm
Monteringshål – ovala 6×15 mm, runda Ø 9 mm
Ventilationshål – ovala 6×15 mm
Plåt tjocklek – 1,25 mm
Beläggning och tjocklek – enligt individuella krav
Bifogning – synlig/gömd
Monteringsmetod – horisontell/vertikal

skrin spec

BELÄGGNINGAR OCH FÄRGER

QUALICOAT

Våra fasadkassetter och paneler är tillverkade av 35 µm tjock HDS-plåt med organisk beläggning som kännetecknas av mycket god hållfasthet, RC4 korrosionsbeständighet och RUV4 UV-beständighet. Beroende på den yttre miljön är garantin giltig i upp till 20 år. Vi har också utökat vår portfölj med pulverlackbeläggning som finns i alla RAL-färger för matta och satinerade versioner, som är 60 µm tjock och har tilldelats kvalitetsmärket QUALICOAT.

Vi optimerar och förbereder det bästa erbjudandet för dig!

SKICKA FÖRFRÅGAN