KORRUGERAD STÅLPLÅTAR SINUS

Korrugerad stålplåtar som används i storskaliga tillämpningar är också effektiv som tak- eller fasadmaterial för mindre byggnader, t.ex. garage eller regntak. Dessa produkter används oftare vid moderna stadsbyggnader.

SINUS korrugerad profiler är en lyckad kombination av en traditionell form och de senaste skyddande beläggningarna. Det bygger på en klassisk estetik och erbjuder ett stort antal olika slutbehandlingar, vilket ger taket en intressant visuell effekt.

Teknisk specifikation

Effektiv bredd: 1064 mm
Total bredd: ~1100 mm
Max. rekommenderad plåt längd: 8 000 mm
Plåttjocklek: 0,50-1,00 mm
Profilhöjd: 18 mm

SINUS_dim

LADDA UPP DOKUMENT

BELÄGGNINGAR OCH FÄRGER

HERCULIT

Det är en beläggning som utvecklats i nära samarbete med ledande lacktillverkare vid de bästa stålverken i Europa. Många års forskning om de beläggningarna som hittills använts och kontinuerlig forskning om våra kunders behov, med särskilt fokus på takläggarnas behov, har gjort det möjligt för oss att kombinera många olika fördelar i en och samma produkt. HERCULIT [HC] är en 35 μm tjock polyuretanhärdad polyester med hög motståndskraft mot alla typer av mekaniska skador och tillförlitlig korrosions- och UV-beständighet (RC4/RUV4).

ULTIMAT

35 μm tjock beläggning med mycket hög korrosions- och UV-beständighet (RC4/RUV4). Dess visuella kännetecken är den granulära strukturen. Inspirerad av naturen är den fri från krom och tungmetaller och som en miljövänlig produkt är den minst 80 % återvinningsbar. Plåt som är belagd med en flexibel ULTIMAT [UTK]-beläggning kan profileras vid extremt låga temperaturer, vilket gör att den kan monteras i nästan alla väderförhållanden.

POLIESTER

Det är en grundläggande, klassisk organisk beläggning med en tjocklek på 25 μm. Den jämna, släta ytan kan fås i glansig eller metallisk version, beroende på kundens önskemål. Materialet har ett brett användningsområde tack vare sina höga korrosions- och UV-beständighet (RC3/RUV2). Beläggningen finns i ett stort antal färger som beskrivs med hjälp av den universella RAL-mönsterboken.

ICE COVER

En tjock (35 μm) organisk beläggning med en intressant, kristallin struktur som påminner om tjockt applicerat färg är den perfekta takgarantin för många år. Kärnan är av stål beläggning med en zink- och magnesiumlegering för förbättrat korrosionsskydd. Resultatet är en betydande ökning av motståndskraften mot vit och röd korrosion i RC3-miljöer.

INTERIOR

Beläggningen är belagd med ett 15 μm polyesterskikt med slät och halvmatt yta. Tack vare den optimerade tjockleken på den organiska beläggningen är den främst avsedd för inomhusbruk och för byggnadsdelar som inte är direkt utsatta för väder och vind (RA2), vilket ger rätt styrka i förhållande till kostnad och visuell effekt.

Plåtar med 200 g/m2 och 275 g/m2 är varmförzinkade på båda sidor i kontinuerlig process som skyddar stålkärnan mot korrosion (RC2). Deras yta kan ha en ”blomma” (i två olika former) som varierar och ger ett grov effekt, eller inte. Versionen utan en” blomma ” kännetecknas av en slät och homogen yta som uppfyller de högsta estetiska kraven.

TILLBEHÖR

SKRUVAR
SKRUVAR

Zinkbeläggningens tjocklek, Farmer’s Screw’s bricka och EPDM-paketet, som är motståndskraftigt mot växlande väderförhållanden och UV-strålning, är de utmärkande egenskaperna som gör våra plåt- och fästsystem till en sammanhängande helhet. Utöver standardsortimentet av fästelement kan vi erbjuda praktiskt taget vilken lösning som helst.

AVLOPPSRÖR
AVLOPPSRÖR

Användningen av ett lämpligt avloppssystem säkerställer en effektiv dränering av vatten från takbeläggningen, vilket är viktigt för dess hållbarhet och funktionalitet. Den skyddar också byggnadens fasad från fuktskador.

GALVANISERADE PLÅTAR
GALVANISERADE PLÅTAR

Vi levererar bearbetat stålmaterial som används i ett brett utbud av produkter.

ELEMENT FÖR TAKBEKLÄDNAD
ELEMENT FÖR TAKBEKLÄDNAD

Takpannor och beslag är en väsentlig del av varje korrekt konstruerat tak. De skyddar mot onödiga vatten och ger taket ett estetiskt utseende.

Vi optimerar och förbereder det bästa erbjudandet för dig!

SKICKA FÖRFRÅGAN