PROSYSTHERM BRANDBARRIÄR

PROSYSTHERM är en garanti för hög brandbeständighet i byggnader. Samtidigt har produkten en hög värme-och ljudisolering. De viktigaste användningsområden är kommersiella, industriella och offentliga byggnader.

PROSYSTHERM har en EI90 brandvägg (den sprider inte brand inom eller utanför byggnaden och upprätthåller brandsäkerheten i upp till 90 minuter). PROSYSTHERM är en uppsättning av flera komponenter som är mycket lätt att sätta ihop. Vi erbjuder systemkomponenter i många varianter (storlekar, material, färger). Denna systemkonstruktion gör det möjligt att anpassa beläggningens utseende och parametrar för individuella behov mycket friare än för kompositpaneler.

PROSYSTHERM är en uppsättning med några få, lättmonterade komponenter. Konstruktionselementen finns i olika storlekar, material och färger. Jämfört med laminerade skivor gör detta system det mycket lättare att anpassa utseende och egenskaper till individuella behov.

PROSYSTHERM specification
PROSYSTHERM

Traditionellt system – isolering med standard mineralull

Diagrammet nedan visar de vanligaste problemen med traditionella metoder för mineralullsisolering. De innovativa PROSYSTHERM-komponenterna löser tack vare sina unika egenskaper alla de problemen som anges i diagrammet.

[1] Värmeöverbryggande effekt som leder till frysning.
[2] Vibrationsöverföring (ljudisolering).
[3] Vägg rappning.
[4] Ofullständigt utnyttjande av utrymmet för isolering.

PROSYSTHERM cut

BELÄGGNINGAR OCH FÄRGER

POLIESTER INTERIOR (INT)

Beläggningen är belagd med ett 15 μm polyesterskikt med slät och halvmatt yta. Tack vare den optimerade tjockleken på den organiska beläggningen är den främst avsedd för inomhusbruk och för byggnadsdelar som inte är direkt utsatta för väder och vind (RA2), vilket ger rätt styrka i förhållande till kostnad och visuell effekt.

Vi optimerar och förbereder det bästa erbjudandet för dig!

SKICKA FÖRFRÅGAN